دفتر + خانه = محضر

قیمت فروش و مجموع ارزش گمرکی و حقوق ورودی انواع خودروهای تولید داخل و وارداتی (مبنای محاسبه مالیات،عوارض و حق الثبت جهت اجراء در سال 1392 و 2013)

 

چاپ این صفحه
ارسال شده توسط --------- رسول حیدری --------- در ساعت |

 

> اگر روزی خیانت دیدی ، بدان که قیمتت بالاست .

> حتی بهترین فرزندان نیز دشمن جان پدر و مادرانند.

> از دشمن خود یکبار بترس و از دوست خود هزار بار .

> نقاش کامل آنست که از هیچ برای خود سوژه بسازد .

> خوشبختی فاصله این بدبختی تا بدبختی دیگر است .

> حتی تظاهر به شادی نیز برای دیگران شادی بخش است .

> ازدواج مثل بازار رفتن است تا پول و احتیاج و اراده نداری بازار نرو .

> اگر شاد بودی آهسته بخند تا غم بیدار نشود و اگر غمگین بودی آرام گریه کن تا شادی ناامید نشود.

> این یکی از تضادهای زندگی ما است ،که آدم همیشه کار اشتباه را در بهترین زمان ممکن انجام میدهد .

> وقتی زندگی صد دلیل برای گریه کردن به شما نشان میدهد ،شما هزار دلیل برای خندیدن به آن نشان دهید.

> من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که مصمم به داشتن چنین ایده هایی باشیم .

> فیلمسازان باید به این نکته نیز بیاندیشند که فیلمهایشان را در روز رستاخیز با حضور خودشان نمایش خواهند داد.

> شاید زندگی آن جشنی نباشد که تو آرزویش را داشتی ،اما حالا که به آن دعوت شده ای ، تا میتوانی زیبا برقص.

> دنیا آنقدر وسیع است که برای همه مخلوقات جا هست. به جای آن که جای کسی را بگیرید، تلاش کنید جای واقعی خودتان را بیابید.

 

چاپ این صفحه
ارسال شده توسط --------- رسول حیدری --------- در ساعت |

جمعی از متخصصان این سوال را (عشق یعنی چه؟) برای گروهی از کودکان بین 4 تا 8 ساله مطرح کرده اند ! پاسخ هایی که دریافت گردیده بسیار وسیع تر و عمیق تر از آن بوده که حتی کسی بتواند تصور کند ، بخوانید و خود مشاهده کنید.

عشق یعنی آن هنگام که برای خوردن غذا با کسی بیرون می روی و بیشتر چیپس خود را به او می دهی بدون آنکه توقع متقابلی داشته باشی.( 6 ساله)

عشق آن زمانی است که به شخصی می گویی از لباسش خوشت آمده و او از آن پس ، هر روز آن را می پوشد!!!. (7 ساله)

عشق آن چیزی است که در اوج خستگی ، لبخند را به لبانت می آورد. (4 ساله)

عشق یعنی آن زمانی که مامان برای بابا قهوه درست می کند و برای اطمینان از خوبی طعمش کمی از آن می نوشد. (7 ساله)

وقتی کسی شما را عاشقانه دوست می دارد ، شیوه بیان اسم شما در صدای او متفاوت است و تو می دانی که نامت در لبهای او ایمن است (4 ساله)

از زمانیکه مادر بزرگم دچار آرتروز شد ، دیگر نمی توانست خم شود و ناخن های پایش را لاک بزند ، از آن به بعد ، همیشه پدر بزرگم این کار را برای او انجام می داد. حتی وقتی که دست های خودش هم آرتروز شد. این عشق است. (8 ساله)

عشق یعنی آن زمانیکه مامان بهترین تکه مرغ را برای بابا می گذارد. (5 ساله)

 

 

چاپ این صفحه
ارسال شده توسط --------- رسول حیدری --------- در ساعت |

پرسش : من مالك يك زمين موروثي از پدرم هستم مي خواستم بدانم آيا مي توانم جهت زمين خود تقاضاي سند كنم و بايد به كدام اداره مراجعه نمايم.

پاسخ : برابر قانون "تعيين تكليف وضعيت ثبتي اراضي و ساختمان هاي فاقد سند رسمي" ، چنانچه ملك شما بصورت مشاعي و بصورت  اراضي كشاورزي ، باغ يا ساختمان بوده (فاقد بنا نباشد) و داراي سابقه ثبت در اداره ثبت اسناد و املاك باشد همچنين دسترسي به مالكين اوليه نباشد مي توانيد از قانون مزبور استفاده و با وجود شرايط (نقشه و ...) طبق فايل راهنما و از طريق سايت http://www.sabtemelk.ir  اقدام به ثبت نام نماييد

املاكي كه متقاضي مي تواند به استناد قانون تعيين تكليف وضعيت ثبتي اراضي و ساختمان هاي فاقد سند رسمي تقاضاي صدور سند مالكيت نمايد به شرح زير مي باشد :

1-       اراضي كشاورزي ، باغات و ساختمانهايي كه داراي سابقه ثبت ، به نام اشخاص است و متقاضي همه يا قسمتي از آن را به صورت عادي خريداري نموده و موفق به اخذ سند مالكيت نشده است.

2-       املاكي كه داراي سابقه ثبت است و متقاضي مالك رسمي مشاعي است و تصرفات وي در محل مجزا شده و به دليل عدم دسترسي به ساير مالكين مشاعي ، موفق به اخذ سند مالكيت ششدانگ نشده است.

3-       املاكي كه عرصه آن وقف است و متقاضي عرصه را با حق احداث اعياني اجاره نموده و موفق به اخذ سند مالكيت اعياني نشده است.

اراضي و املاكي كه مشمول قانون مذكور نمي باشند عبارت است از :

1-       اراضي ملي ، موات و اراضي و املاك متعلق به دولت و موسسات دولتي

2-       اراضي و املاكي كه فاقد سابقه ثبت است.

3-       املاك فاقد بنا ، اعم از اينكه محصور يا غير محصور باشد.

4-       اراضي و املاكي كه مالك رسمي آن در قيد حيات است و امكان دسترسي به وي جهت تنظيم سند رسمي وجود دارد.

5-       اراضي و املاكي كه مالك رسمي آن فوت نموده و متقاضي جهت انتقال رسمي ملك ، به ورثه دسترسي داشته و امكان انتقال رسمي آن از طريق دفتر اسناد رسمي وجود دارد.

چاپ این صفحه
ارسال شده توسط --------- رسول حیدری --------- در ساعت |

پرسش : لطفاً در مورد دفتر امانات توضیح دهید که به چه صورت عمل می شود ؟ حقوق دولتی و حق التحریر چگونه اخذ می شود؟ بازرسی از آن چگونه صورت می پذیرد؟

پاسخ : یکی از دفاتر الزامی موجود در دفترخانه دفتر ابواب جمعی قبوض سپرده و اوراق بهادار (دفتر امانات) می باشد که به ترتیب شماره گذاری شده و نیازی به امضاء و پلمپ دادستانی ندارد این دفتر در اجرای مواد قانونی در موارد مشروحه زیر استفاده می گردد :

1- پرداخت اجاره های معوقه یا اجرت المثل درصورت پایان مدت در سند اجاره رسمی که موضوع اجاره کماکان برقرار است (در دفترخانه تنظیم کننده سند) 2- قبوض مربوط به تودیع اجاره های عادی (نزدیکترین دفترخانه محل وقوع ملک) 3- اقساط موضوع اسناد اصلاحات ارضی که فروشنده از دریافت وجه خودداری نماید 4- امانت گذاردن اسناد و استرداد آن نزد دفتر (مانند وصیت) 5- وجوه تودیعی به دفترخانه وفق ماده 11 آئین نامه قانون دفاتر اسناد رسمی

نحوه کار در دفترخانه : در اسناد عادی ، بدهکار بایستی به نزدیکترین دفترخانه محل وقوع ملک و در اسناد رسمی ، بدهکار به دفترخانه تنظیم کننده سند مراجعه و درخواست تودیع مال الاجاره یا بدهی خود را می نماید ، سردفتر پس از احراز هویت و کنترل مالکیت بستانکار (ذینفع) برای بار اول اقدام به صدور معرفی نامه جهت نامبرده به بانک ملی می نماید (معرفی نامه بر روی اوراق چاپی مخصوص انجام می پذیرد) ، در بانک ملی یک حساب مخصوص سپرده برای وجوه امانی مفتوح می باشد که وجوه امانی (اجاره ، اجرت المثل ، بدهی و ...) به آن واریز می گردد و دو قبض صادر می گردد (یکی مخصوص تودیع کننده و دیگری مخصوص تشخیص ذینفع) که مستاجر/مدیون/... ، بایستی قبوض دریافتی را به دفترخانه تحویل نماید ، در دفترخانه ، مراتب پرداخت در صفحه "جمع" ثبت و قبض سبز رنگ که بنام ذینفع می باشد بایگانی می گردد و قبض دیگر بعنوان رسید ، به مهر و امضای سردفتر و دفتریار می رسد و تحویل تودیع کننده وجه می شود ، سپس مراتب (ظرف ده روز)به ذینفع اخطار و اطلاع داده می شود تا نامبرده برای دریافت قبض و نهایتاً اخذ وجه تودیعی به دفترخانه مراجعه نماید ، با حضور ذینفع در دفترخانه ، ، پس از احراز هویت و مالکیت قبض مربوطه در صفحه "هزینه" ثبت و از نامبرده امضاء و رسید اخذ می شود و در پشت قبض مربوطه مشخصات ذینفع گواهی و به مهر و امضای سردفتر و دفتریار می رسد تا با مراجعه وی به بانک وجوه تودیع شده اخذ گردد.

هزینه : برای صدور معرفی نامه مبلغ 50000 ریال + ارزش افزوده 5% تحریر و برای قبول قبض و ثبت در دفتر امانات مبلغ 60000 ریال + ارزش افزوده 5% تحریر و برای صدور اخطاریه مبلغ 50000 ریال + ارزش افزوده 5% تحریر و برای رد قبض به موجر نیز به نظر مي رسد بتوان مجدداً 60000 ریال + ارزش افزوده 5% تحریر دريافت نمود

مضمون معرفی نامه : نظر به این که آقای ... مستاجر اجاره نامه ... می باشد ، خواهشمند است مبلغ اجاره بها به میزان ...... دریافت و قبوض مربوطه را به این دفترخانه ارسال فرمائید.

بازرسی دفتر امانات : و اما در بازرسی رویه به این صورت می باشد که ردیف های صفحات جمع و هزینه کنترل می شود که بایستی تعداد ردیف صفحه جمع (وصولی) با تعداد ردیف صفحه هزینه (تحویلی ) باضافه تعداد قبوض بایگانی نزد دفتر برابر باشد و چنانچه قبوضی وجود ندارد تعداد ردیف های صفحه جمع و هزینه یکی باشد.

متن مندرج در گزارش بازرسی : " قبوض سپرده و دفتر امانات دفترخانه ملاحظه و كنترل گرديد. رديف جمع دفتر ............. و رديف هزينه ............. و تعداد قبوض ............. فقره بود و در اين مورد اختلافي به نظر نرسيد/ رسيد كه جهت رفع نقص آموزش هاي لازم داده شد و در خلال بازرسي نقائص موجود مرتفع گرديد. ضمناً موارد نقص و چگونگي امر به شرح فهرست منضم به اين صورت جلسه است."

ضمناً در این خصوص نکاتی به نظر رسید که بشرح ذیل توضیح داده می شود.

نکته : بایستی شماره ردیف صفحه هزینه قبض که برای ذینفع اخذ می شود در ستون صفحه جمع همان قبض درج شود و بالعکس

نکته : دفترخانه در بار اول فقط اقدام به صدور معرفی نامه می نماید و برای مراتب بعد مستاجر/مدیون/... با همان معرفی نامه به بانک مراجعه و اقدام به پرداخت بدهی خود می نماید ولی درخصوص صدور اخطاریه شبهه وجود داشته و به نظر مي رسد در هر بار (ظرف مدت ده روز) بايستي به ذينفع اخطاريه ارسال شود.

نکته : از آنجا که مسئولیت مالي دفترخانه با دفتریار می باشد وی موظف است در هر ماه ذیل صفحه جمع را بسته و تعداد قبوض موجود در بایگانی را با دفتر تطبیق و مشخص نماید.

نکته : دریافت اجاره بها قبل از سررسید منعی نداشته و برای اجاره بهاهای معوقه نیز منعی به نظر نمی رسد اما درصورت ادعای موجر به عدم رعایت ماده ۱۴ قانون روابط موجر و مستاجر 1356 ، این حق برای وی محفوظ خواهد بود تا با مراجعه به مراجع قضایی تقاضای تخلیه مورد اجاره را نماید .

نکته : چنانچه در سند رسمی اجاره ، قبض اقساطی صادر شده باشد به نظر می رسد چون ممکن است موجر برای بدست آوردن "بهانه تخلیه" از دریافت مال الاجاره خودداری نماید می توان با درخواست کتبی مستاجر و ذکر واقعه اقدام به صدور معرفی نامه نمود.

نکته : چنانچه در سند اجاره رسمی ، جهت پرداخت اجاره ماهانه ، شماره حساب تعیین گردد به نظر می رسد صدور معرفی نامه صحیح نبوده مگر اینکه با گواهی بانک مشخص گردد حساب مزبور مسدود می باشد.

نکته : چنانچه مدت اجاره گذشته باشد ، به نظر می رسد باظهار مکتوب مستاجر درخصوص وجود و ادامه روابط استیجاری ، با رعایت شرایط مندرج در سند و میزان اجرت المسمی یا اجرت المثل ، اقدام به صدور معرفی نامه برای بانک نمود .

مستندات

ماده 11 آیین نامه های بند 4 و ماده ی 6 و تبصره ی 2 ماده ی 6 و مواد 14 ، 17 ، 19 ، 20 ، 24 ، 28 ، 37 و 53 قانون دفاتر اسناد رسمی و کانون سردفتران و دفتریاران مصوب 17/10/1354 وزارت دادگستری ، دفترخانه ها باید دارای دفاتر ذیل باشند

1 یک نسخه دفتر ثبت اسناد که پلمپ شده و اسناد در آن ثبت می شود. 2 دفتر راهنما که متضمن اسامی متعاملین و نوع سند و شماره و تاریخ سند خواهد بود. 3 دفتر درآمد که به منظور ثبت کلیه وجوهی است که به منظور ثبت سند مقرر است و شماره قبض هزینه های مزبور در آن قید می شود. این دفتر از طرف سازمان ثبت پلمپ خواهد شد. 4 دفتر ثبت مکاتبات و تقاضانامه اجرایی و خلاصه معاملات. 5 دفتر ابواب جمعی قبوض سپرده و اوراق بهادار. 6 دفتر گواهی امضاء.

ماده 49 قانون ثبت : وظایف سردفتر به شرح ذیل است :

1- ثبت کردن اسناد مطابق مقررات قانون بنا بر این هیچ سردفتری نمی تواند از ثبت اسناد مطابق قانون امتناع نماید و هیچ سردفتر ی نمی تواند سندی را برخلاف قانون به ثبت برساند

2- دادن سواد مصدق یعنی رونوشت گواهی شده از اسناد ثبت شده به اشخاصی که طبق مقررات حق گرفتن آن را دارند و آن اشخاص عبارتند از متعاملین و اشخاص ذینفع وکسانی که دادگاه دستور اعطای رونوشت سندی را به آنها داده است . 

3- تصدیق صحت امضا یا گواهی امضا ی اشخاص برای مصون ماندن از تردید و انکار

4- قبول و حفظ اسنادی که  به امانت می گذارند مانند وصیت نامه.

ماده‌ 11 آئین نامه قانون دفاتر اسناد رسمی مصوب 1317 ـ هرگاه‌ كسي‌ بخواهد وجهي‌ توديع‌ نمايد تا دويست‌ ريال‌ را در مقابل‌ قبض‌ رسمي‌ نزد نمايندة‌ دفتر اسناد رسمي‌ (چنانچه‌ داراي‌ نماينده‌ باشد)والا نزد سردفتر توديع‌ نموده‌ و بيش‌ از مبلغ‌ مذكور را بايد به‌ صندوق‌ ثبت‌ محل‌ سپرده‌ و در مقابل‌ رسيد به‌ سردفتر اسناد رسمي‌ تسليم‌ نمايد. در هر دومورد فوق‌ دفتر اسناد رسمي‌ مكلف‌ است‌ منتهي‌ در ظرف‌ دو روز مراتب‌ را به‌ ادارة‌ ثبت‌ محل‌ اطلاع‌ دهد تا ادارة‌ ثبت‌، توديع‌ وجه‌ را به‌ وسيلة‌ اخطار به‌طرف‌ ابلاغ‌ كند.

ماده‌ 12 آئین نامه قانون دفاتر اسناد رسمی مصوب 1317 ـ در دفتر اسناد رسمي‌ وجه‌ توديع‌ شده‌ در دفتر مخصوص‌ ثبت‌ مي‌گردد و در موقعي‌ كه‌ قبض‌ وجه‌ توديع‌ شده‌ به‌ صاحب‌ آن‌ رد مي‌شود درستون‌ مربوطة‌ دفتر از كسي‌ كه‌ قبض‌ به‌ او تسليم‌ شده‌ رسيد اخذ مي‌گردد.

ماده 6 قانون روابط موجر و مستاجر ۱۳۵۶ ـ مستاجر مکلف است در موعد معین در اجاره نامه اجرت المسمی و پس از انقضاء مدت اجاره اجرت المثل را به میزان اجرت المسمی آخر هر ماه جاری ظرف ده روز به موجر یا نماینده قانونی او بپردازد و هرگاه اجاره نامه ای در بین نباشد اجاره بها را به میزانی که بین طرفین مقرر و یا عملی شده و در صورتیکه میزان آن معلوم نباشد به عنوان اجرت المثل مبلغی که متناسب با اجاره املاک مشابه تشخیص می دهد برای هر ماه تا دهم ماه بعد به موجر یا نماینده قانونی او پرداخت یا در صندوق ثبت و یا بانکی که از طرف سازمان ثبت تعیین می شود سپرده و قبض رسید را اگر اجاره نامه رسمی است به دفترخانه تنظیم کننده سند هرگاه اجاره نامه عادی بوده یا اجاره نامه ای در بین نباشد قبض رسید را با تعیین محل اقامت موجر به یکی از دفاتر رسمی نزدیک ملک تسلیم و رسید دریافت دارد .

دفترخانه باید منتهی ظرف ده روز به وسیله اداره ثبت محل مراتب را به موجر یا نماینده قانونی او اخطار کند که برای دریافت وجه تودیع شده به دفترخانه مزبور مراجعه نماید .

ماده 78 قانون ثبت اسناد و املاک مصوب 1310- در موقع امانت گذاشتن اسناد مسئول دفتر بايد كليه مشخصات و مميزات پاكت يا لفافه امانتي را در ستون مخصوص دفتر قيد نموده و به امضاي خود و امانت گذار و شهود ممضي دارد و پس از آن رسيدي كه مشتمل بر نمره و مشخصات پاكت يا لفافه است به امانت گذار بدهد.

ماده 79 قانون ثبت اسناد و املام مصوب 1310- استرداد اسناد امانتي به اين ترتيب به عمل مي آيد كه در ستون ملاحظات دفتر امانت و در مقابل ثبتي كه از امانات سند به عمل آمده شخصي كه سند را پس مي گيرد با حضور دو نفر شاهد رسيد نوشته و آن را امضا مي نمايد.

بند 52 مجموعه بخشنامه های ثبتی - در زمینه تحقق نظر سازمان ثبت و امکان اجرای سیستم پرداخت مال الاجاره به بانک اخیراً بانک ملی ایران در کلیه شعب خود در مرکز و شهرستان ها حساب مخصوص بنام حساب سپرده موقت افتتاح و دستورالعمل لازم نیز صادر نموده و با این ترتیب اجرای رویه مزبور را در تهران از تاریخ بیستم شهریور ماه 1355 و در شهرستان ها از تاریخ یکم مهر ماه سال جاری مقرر می دارد به منظور تامین رفاه حال مراجعین سردفتران اسناد رسمی کوشش نمایند ، حتی المقدور بستانکاران اسناد رسمی را مکلف به افتتاح و اعلام شماره حساب بانکی خود نمایند تا بار بدهکاران از نظر واریز بدهی در تسهیلات لازم فراهم باشد و دفاتر اسناد رسمی مکلفند پس از اعلام شماره حساب بانکی به وسیله بستانکار مراتب را فوراً به وسیله اخطاریه به بدهکار ابلاغ نمایند. در مورد اسنادی که قبلاً تنظیم شده و شماره حساب بانکی در آنها قید نشده و یا بستانکاران از اعلام حساب بانکی خودداری می نمایند ، چون بعضاً ممکن است بدهکاران از مشخصات کامل بستانکاران بی اطلاع باشند ، بنابراین برای بار اول بدهکار به دفترخانه محل تنظیم سند و در مورد اسناد عادی به نزدیکترین دفترخانه محل وقوع ملک مراجعه و دفتر اسناد رسمی پس از احراز هویت و مالکیت بستانکار طبق فرم مخصوص معرفی نامه ای به عنوان بانک ملی به بدهکار تسلیم خواهد نمود و بدهکار به استناد معرفی نامه مزبور به بانک مراجعه و بدهی خود را به حساب سپرده موقت مخصوص واریز و یک نسخه از فیش مربوطه را به دفترخانه تسلیم می کند تا برابر مقررات به بستانکار ابلاغ شود . برای دفعات بعد صدور معرفی نامه از دفترخانه لازم نیست و بدهکار با در دست داشتن معرفی نامه قبلی می تواند همه ماهه نسبت به پرداخت بدهی خود اقدام نماید. استرداد وجوه سپرده به بستانکاران که به وسیله بدهکار در حساب مخصوص بانک ملی (حساب سپرده موقت) واریز شده موکول به صدور حواله پرداخت از طرف دفترخانه در ظهر قبوض سپرده طبق رویه سابق خواهد بود .

بند 448 مجموعه بخشنامه های ثبتی - برای اینكه نحوه عمل در مورد وجوه سپرده اشخاص و تعویض آن در دفاتر اسناد رسمی بصورت منظمی در آید و از سوء استفاده های احتمالی جلوگیری شود مقرر میگردد:
الف: نام و نشانی كسیكه وجه را سپرده در قبض تصریح شود.
ب: معین شود كه وجه مزبور از چه بابت سپرده شده بابت اجاره بها یا اجرت المثل اجاره نامه عادی است یا رسمی؟ در صورتیكه عادی باشد نوع و شماره پلاك و محل وقوع ملك مورد اجاره و در مورد سند رسمی شماره سند در قبض سپرده قید شود.
ج: جز در مورد رقبات مشمول قانون روابط مالك و مستأجر و مقررات مربوط به اصلاحات ارضی در سایر موارد اداره ثبت وقتی میتواند وجهی را قبول و قبض سپرده صادر نماید كه تعهد به سند رسمی باشد.
د: از تعویض قبوض سپرده ای كه فاقد شماره چاپی (شماره مسلسل و شماره مخصوص هر سال) باشد یا شماره های مزبور مخدوش باشد خودداری و در صورت برخورد به چنین قبضی، فوراً عین قبض را با گزارش جریان باداره حسابداری بفرستند. (بند 267 مجموعه بخشنامه های ثبتی تا آخر سال 49).
بند 449 مجموعه بخشنامه های ثبتی - دفاتر اسناد رسمی باید در موقع ظهرنویسی و حواله وجوه قبوض سپرده نكات زیر ار مورد توجه قرار دهند:
1- مبلغ مورد حواله با تمام حروف ظهر قبض نوشته شود.
2- مشخصات كامل ذینفع طبق شناسنامه ظهر قبض قید گردد.
3- در مورد وكالت شماره وكالت نامه و مشخصات كننده باید نوشته شود.
4- حواله باید با امضاء سردفتر و دفتریار صادر و به مهر دفترخانه ممهور و اطراف سطور بسته شود تا چیزی به آن الحاق نگردد. (بند 268 مجموعه بخشنامه های ثبی تا آخر سال 49).
بند 9 ماده 14 قانون روابط موجر و مستاجر ۱۳۵۶ ـ در موارد زیر موجر می تواند حسب مورد صدور حکم فسخ اجاره یا تخلیه را از دادگاه درخواست کند دادگاه ضمن حکم فسخ اجاره دستور تخلیه مورد اجاره را صادر می نماید و این حکم علیه مستاجر یا متصرف اجرا و محل تخلیه خواهد شد .

1 -.................... 2 - .....................3- .................. 8- .............. ۹ ـ در صورتي كه مستأجر در مهلت مقرر در ماده ۶ اين قانون ازپرداخت مال‌الاجاره يا اجرت‌المثل خودداري نموده و با ابلاغ اخطار دفترخانه تنظيم‌كننده سند اجاره يا اظهارنامه (در موردي كه‌اجاره‌نامه عادي بوده يا اجاره‌نامه‌اي در بين نباشد) ظرف ده روز قسط يا اقساط عقب افتاده را نپردازد. در اين مورد اگر اجاره‌نامه‌رسمي باشد موجر مي‌تواند از دفترخانه يا اجراي ثبت صدوراجرائيه بر تخليه و وصول اجاره‌بها را درخواست نمايد.

هرگاه پس از صدور اجرائيه مستأجر اجاره‌بهاي عقب افتاده راتوديع كند اجراي ثبت تخليه را متوقف مي‌كند ولي موجر مي‌تواندبه استناد تخلف مستأجر از پرداخت اجاره‌بها از دادگاه درخواست‌تخليه عين مستأجره را بنمايد....

 

ضمناً درخصوص مطالب فوق از وبلاگ سروران و استادان گرانقدر "عمو" و "جناب بارعي" عزيز استفاده شده كه پيشاپيش كسب اجازه و قدرداني مي نمايم.

 

چاپ این صفحه
ارسال شده توسط --------- رسول حیدری --------- در ساعت |

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 11 صفحه بعد
درباره ما
پنجره ای برای ارتباط بیشتر با همکاران و دوستان عزیز و فرصتی برای تبادل اطلاعات علمی و مشکلات صنفی --------------------- لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وبلاگ ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد. حیدری
*** اخبار و اطلاعیه ها ***


برای نمایش تصاویر گالری كلیك كنید


***************************
Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت
********
نویسندگان
آمار و امكانات

دفتر + خانه = محضر

ارتباط با ما
**** لینک های کاربردی ****
ارتباط با ما Google
فهرست براساس موضوع
****** اخبار - قیمت *****
آخرین مطالب ارسالی
تغییر مکان دفترخانه 7 اصفهان
عدم به روز رسانی وبلاگ
1392/01/26 جدول مالياتي 1392-2013
1392/01/26 فایل محاسبه سند
جدول مالیاتی خودروهای داخل و وارداتی 1392 -2013
جملات و سخنان قصار چارلی چاپلین
عشق از زبان کودکان
نحوه گرفتن سند مالكيت براي املاك فاقد سند
دفتر ابواب جمعی قبوض سپرده (امانت)
یاد بگیریم كه :
حق الثبت و حق التحریر "اقرارنامه وصول يا بذل مهريه و اقرارنامه زوجيت"
ممنوعیت افزایش مهریه پس از عقد ازدواج
1391/08/30
1391/08/26
1391/08/01
نخستین همایش سند رسمی در تاریخ ششم دیماه
1391/07/02
1391/06/28
معاونت قضائی دادگستری گیلان و یک اظهارنظر خردمندانه
1391/06/26
1391/06/22
17/06/1391
دقایقی تفکر
1391/06/15
تـوسعه شبـکه راه آهـن مـدرن در چیـن
1391/06/14
1391/06/13
خاطـره تفـکربرانگیـز از پـروفسور حسـابی
13/06/1391
1391/05/11
به روز شده در تاریخ 16/03/1391
روز پدر
به روز شده در تاریخ 10/03/1391
به روز شده در تاریخ 09/03/1391
به روز شده در تاریخ 06/03/1391
به روز شده در تاریخ 04/03/1391
به روز شده در تاریخ 03/03/1391
به روز شده در تاریخ 01/03/1391
نظر همكاران - موضوع لايحه قانون دفاتر اسناد رسمي
به روز شده در تاریخ 27/02/1391
به روز شده در تاریخ 26/02/1391
به روز شده در تاریخ 25/02/1391
به روز شده در تاریخ 23/02/1391
به روز شده در تاریخ 19/02/1391
به روز شده در تاریخ 18/02/1391
به روز شده در تاریخ 17/02/1391
اعلام فهرست واحدهای پستی
نقل وا نتقال خودروها
به روز شده در تاریخ 16/02/1391
به روز شده در تاریخ 15/02/1391